Povodom velikog interesovanja za konferenciju 4M Beograd

NUNS je sa partnerima najavio 4M Konferenciju  Novinarstvo i mediji: nove mogućnosti, koja će biti održana 3. i 4. aprila u hotelu „M“ u Beogradu. Od objave događaja na društvenim mrežama je iskazano veliko interesovanje kome, zbog ograničenih  kapaciteta, ne možemo da izađemo u susret. Podsećamo da je Konferencija besplatna i zatvorenog tipa, te da ima ograničen broj učesnika. Uz najiskrenije izvinjenje kolegama koji neće moći da prisustvuju Konferenciji i iskreno uvažavanje njihovog interesovanja, naglašavamo da jeovo prvi u nizu događaja koje ce NUNS u ovoj i sledećoj godini organizovati na temu Interneta i društvenih mreža u novinarstvu.

4M Konferenciju su podržali i omogućili partneri CFI, Francuska ambasada u Beogradu, OEBS i IREX/USAID, kao početnu osnovu za čitav niz skupova sa sličnim i povezanim temama. Zbog želje organizatora da izađe u susrete svima i omogući kolegama u zemlji i regionu da prate tok Konferencije, odlučeno je da se uvede livestream događaja. Tako će, putem društvenih medija i livestreaminga, kolege i saradnici iz regiona i šire, moći da uzmu učešće, što i jeste poenta novih medija.

Livestream Konferencije 4M Beograd će biti dostupan na sajtu NUNS-a i CFI.

Nadamo se da vas ubuduće nećemo razočarati i zahvaljujemo vam se na interesovanju, razgovoru i kritikama koje ćemo pokušati da primenimo već na sledećem događaju.

 

Sekretarijat NUNS-a

Tagovi

Povezani tekstovi