Poziv za šestu generaciju radionice „Kreiraj sajt po svojoj meri“

slika: Asocijacija medija
slika: Asocijacija medija

Asocijacija medija i DW Akademija raspisuju konkurs za učesnike radionice za MLADE “Kreiraj sajt po svojoj meri” koja će biti organizovana za vreme školskog raspusta, od 03. do 14. jula.

 

Radionica se sastoji iz dva dela. Prvog, teorijskog dela I drugog, praktičnog dela.

 

Prvi deo radionice, podrazumeva petodnevnu teorijsku obuku od strane stručnjaka za medije. Polaznici će imati priliku da nauče kako se pišu vesti za web, kako napraviti savršenu fotografiju za sajt, kako se uredjuju videii, kako se promovišu objave, itd…

 

Po završetku petodnevne obuke, učesnici biće biti podeljeni u dve grupe koje će, uz mentorstvo iskusnih predavača, krenuti u izradu svog online medija. Provešće pet dana u nekoj od naših najboljih redakcijskih kuća okruženi iskusnim novinarima, reporterima, analitičarima…

 

Narednih mesec dana radiće samostalno na kreiranju dodatnog sadržaja, optimizaciji I oglašavanju. Tim boljeg sajta očekuju vredne nagrade.

 

U prethodnih 5 godina kreirano je 10 sajtova, obučili smo više od 70 mladih ljudi…

 

Ukoliko ste zainteresovani za učešče, sve što treba da uradite je da napišete nešto više o sebi, vašim interesovanjima I ciljevima, kao I kako ste čuli za ovu radinocu. Prijavu pošaljite na e-mail edukacija@asmedi.org najkasnije do utorka 20. juna 2023. godine.

Tagovi

Povezani tekstovi