Premijerka optužila N1 da fabrikuje afere i vodi kampanju protiv treće doze

Foto: N1
Foto: N1

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne želi da odgovara na pitanja o aferama koje se vezuju za njene ministre jer smatra da su one veštački proizvedene i da „svakako nisu dokazane“.

„Kada bih verovala svemu što gledam, slušam i čitam u tajkunskim medijima, ja bih takođe pomislila da treća doza vakcine nije bezbedna, a takođe ni potrebna. A to nije istina. I košta ljude života“, rekla je premijerka Brnabić na konferenciji za novinare povodom godinu dana rada Vlade na pitanje reporterke N1 Žakline Tatalović da li je ponosna na ministre koji se dovode u vezu sa brojnim aferama koje nisu dobile epilog pred nadležnim organima.

 

Premijerka je optužila N1 da fabrikuje afere, kao i da radi protiv promocije treće doze vakcine.

 

„Neću da odgovaram na to jer stalno fabrikujete afere i očekujete da odgovaram na gluposti, ali te stvari nisu tačne. Ako postoje, imamo nadležne institucije koje su u vreme ove i Vlade koju je vodio Aleksandar Vučić nezavisne i slobodne i koje rade svoj posao. Ako se dokaže da je bilo koja afera koju ste pomenuli i koje fabrikujete istina, ti ljudi više neće biti u Vladi. Ja sam zadovoljna svojim timom jer da nemamo tim ne bi imali rezultate“, rekla je ona.

Tagovi

Povezani tekstovi