Preminuo novinar Igor Karanov

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Novinar, urednik Insajder televizije, Igor Karanov preminuo je utorak uveče u Beogradu, saopštio je Insajder.

Iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom, navodi se u saopštenju.

Sreća i ponos koje je Igor iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju sadržaja, za sve ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili, ističe Insajder.

 

Navedeno je da je „i to kratko vreme bilo dovoljno da osvoji srca i onih kolega koje su do tada znale samo njegov bogati novinarski opus“.

Karanov je talenat i posvećenost iskazivao više od dve decenije kroz novinarski rad u različitim medijima od novosadskog „Dnevnika“, „Blica“ dnevnog lista „Nova“, preko magazina „Svet“ ,“Puls“, „Profil“, „Ekskluziv“ „Gloria“, „Playboy“,“Hello!“, „ELLE“, „Story“, do portala „Puls online“ i veb sajta IGN Adria.

Mnogi su voleli i Igorov blog koji je pisao na fejsbuk strani AllMe, a kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise, podsetio je Insajder..

Za „Vek bez ikog“, jednu od svoje tri knjige poezije Karanov je dobio „Matićev šal“, a objavio je i roman „Dnevnik jednog vladara“.

Tagovi

Povezani tekstovi