Prihvatam opkladu Tijanića

-Prihvatam opkladu koju je Tijanić ponudio u Kuriru u vezi sa Deda Mrazom i Pinkovim dnevnikom. Jeste da je gospodin Tijanić dobro obavešten čovek o mnogo čemu, ali nema informaciju da ove godine Deda – Mraz u Srbiju stiže mnogo ranije nego obično. Tačno 2. oktobra u 19.30. Ako ne verujete, možete da pošaljete reportera u studio TV Pink da ga fotografišu-kaže Ristić za Kurir.


Podsetimo,Aleksandar Tijanić izjavio je da ne veruje da će Pinkova centralna informativna emisija trajati dugo. Na pitanje da li se unervozio zbog „Nacionalnog dnevnika“ u 19.30 TV Pink, Tijanić je rekao:


-Konačno! Mislim da vlasnik konkurencije uneredio videvši da u kategoriji ukupne dnevne gledanosti, a to je jedina mera vrednosti nekog programa, RTS od stotinu dana dobija dvedeset. Setite se da su probali sa svojim jutarnjim programom, pa su ga ukinuli.  Probali su vikend jutarnji, pa su ga ugasili zajedno sa Milenkovićem. Ajde da vidimo koliko će trajati ta humoristička serija tipa dnevnik u obliku mešavine Jutela i Vremeplova. Primam opkladu da neće videti Deda – Mraza-izjavio je Tijanić.


R.K.

Tagovi

Povezani tekstovi