Prokuplje ponovo raspisalo konkurs za medijske projekte

prokuplje

Grad Prokuplje raspisao je drugi konkurs za sufinansiranje medijskih projekata ove godine. Za medijske projekte na ovom konkursu izdvojeno je ukupno 2.550.000 dinara, dok je na konkursu koji je raspisan januara izdvojeno šest miliona dinara. Rok za prijavu je 21. oktobar.

Najmanji iznos novca koji se može dodeliti po projektu je 50 hiljada, a najveći dva miliona dinara.

 

Na konkurs se može prijaviti izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija Agencije za privredne registre, kao i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Preduzetnik prilikom prijave mora priložiti dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj objaviti medijska kuća koja je upisana u Registar medija.

 

Pravo učešća na Javnom pozivu nemaju pravna lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva od Prokuplja namenjena projektnom sufinansiranju, a nisu blagovremeno u propisanoj formi podnela narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta.

 

Na konkurs je moguće prijaviti samo jedan projekat. Ako je učesnik Konkursa izdavač više medija, može na konkursu učestvovati sa jednim projektom za svaki medij.

 

Konkurs je objavljen  13. oktobra 2023. godine  u dnevnim novinama  “ Informer“ i na sajtu Grada Prokuplja www.prokuplje.org.rs

 

Ukupna sredstva opredeljena za ovaj Konkurs  iznose  2.550.000,00 dinara.

 

Najmanji iznos sredstava  po projektu je 50.000,00 dinara.

 

Najveći iznos sredstava  po projektu iznosi 2.000.000,00 dinara.

 

Rok za podnošenje  projekata je  osam dana od dana objavljivanja Konkursa u dnevnim novinama   „Informer“ i na sajtu Grada Prokuplja www.prokuplje.org.rs od 13.10.2023.godine do 21.10.2023. godine.

Tagovi

Povezani tekstovi