Radio B92 prestaje sa emitovanjem Informativnog programa

radio-b92-logo

[box align=’box-left’ id=’8131′]

Kako se navodi na sajtu UNS, to udruženje nezvanično saznaje da Radio B92 prestaje emitovanje informativnog programa, a da novinari ostaju bez posla.

„Na radiju B92 zaposleno je 13 novinara i medijskih radnika, a po saznanjima UNS, samo jedan neće dobiti otkaz“, navelo je Udruženje.

I dnevni list „Politika“ objavio je istu informaciju i saznao da su 12-orici novinara već isplaćene otpremnine.

Taj list preneo je saopštenje direktorke korporativnih komunikacija B92 Bebe Dragić u kojem se navodi da će Radio B92 od ponedeljka, 13. jula, predstaviti letnju šemu „koja će u narednim nedeljama biti uvod u potpuno novi muzički pravac ove radio stanice“.

„Inovacije i modernizacija podrazumevaće i tehnološko unapređenje, a shodno tome promenu organizacione strukture. Podmlađeni koncept, komercijalni program, nova energija i muzički pravac, sasvim sigurno će naći put do velikog auditorijuma. Više detalja biće poznato ubrzo, kada nas očekuje novi, dosad neviđen pro gram na ovim prostorima“, piše u saopštenju.

„Politika“ dodaje da ni zaposleni na Prvoj televiziji, koja kao i B92 pripada Antena grupi, ne spavaju mirno jer su ukinute emisije „Tačno 9“ i „Tačno 1“, a da njihovi novinari i voditelji idu na probna snimanja za voditelje jedne zabavne emisije koja već postoji na Televiziji B92.

Tagovi

Povezani tekstovi