Razduvala se „Košava“

Jedan od najboljih voditela BK televizije, Zoran Baranac, urednik informativne emisije „Telefakt“ postaće nova udarna pesnica Televizije „Košava“, koja je nedavno dobila frekvenciju na konkursu Radio-difuzne agencije, nezvanično saznaje „Press“.


Pored Baranca, na „Košavu“ je prešao i Boban Spasojević, donedavni prezenter vremenske prognoze na Karićevoj televiziji, a njihovim stopama uskoro će još nekoliko poznatih Karićevaca, kaže izvor Pressa i dodaje:


-Dok „Foks“ još nije zatvorio konkurs, a „Avala“ pokušava da formira ekipu, informativna redakcija TV „Košava“ radi punom parom. Vesti bi trebalo da krenu za 15-tak dana, a urednički tim činiće ekipa koja je u zlatno vreme BK pripremala nekada izuzetno gledani „Telefakt“. Jedan od njih je svakako Zoran Baranac, koji je samog početka bio jedan od stubova Karićeve medijske imperije-tvrdi sagovornik.


Zoran Baranac se već dva puta susreo sa čelnim ljudima Košave, koji užurbano pripremaju svoju svoju novu programskušemu i najverovatnije će prihvatiti njihovu ponudu na mesto urednika informativnog programa.


-TV Košava sprema puno iznenađenje što se tiče celokupne programske šeme a trenutno su najzaposleniji ljudi iz kompjuterske grafike, koji Srbiji treba da ponude nešto potpuno novo-zaključuje naš izvor.


Nove „Vesti“ TV Košava emitovaće se dva puta dnevno, najverovatnije u 18.30 i u ponoć.


N.Rajić

Tagovi

Povezani tekstovi