Reber ipsovao novinara Kurira!!!

Trener Partizana Jirgen Reber opsovao je juče novinara Kurira! Reber je posle konferencije za novinare prišao potpisniku ovog članka i rekao mu „shit“ (govno) i dva puta „fuck off“ (odjebi)! Nemac je, navodno, bio iziritiran pitanjem našeg novinara zbog čega u sredu nije želeo da priča s novinarima. On je tom prilikom poručio da ima sastanak s Nenadom Bjekovićem, da bi se ispostavilo da sportski direktor Partizana uopšte nije bio u Beogradu!


Nakon razgovora s novinarima, Reber je prišao izveštaču Kurira i rekao mu da nije korektan i da se njihova saradnja završava. Šef stručnog štaba Partizana naglasio je da on u sredu prvi put nije bio na raspolaganju medijima i da se sada zbog toga diže prevelika frka.


Potom su usledile opaske upućene našem novinaru „govno“ i „odjebi“. Kako je portparol kluba odbio da prevede Reberu da ne može tako da se ponaša, nemački stručnjak je dobio repliku našeg novinara „Ma, fuck you“ (jebi se), posle čega mu je rečeno da mora da napusti stadion.


Ceo skandal upotpunio je portparol kluba Marko Vjetrović, koji je na pres konferenciji odbio da prevede naše pitanje Reberu. Još jedno „sporno“ pitanje glasilo je: „Kako gospodin Reber tumači izjavu potpredsednika Partizana Slobodana Novakovića, datu našem listu, kako je on mali trener u velikom klubu?“ Vjetrović nam je prvo poručio da Reber nije upoznat s takvom izjavom, da bi potom odbio da ga on pita rekavši: „Ima li neko pametnije pitanje?“.


Nemački stručnjak, umesto da objašnjava lošu atmosferu u klubu i još lošiju igru crno-belih ove sezone, juče se usredsredio na današnju utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice. Kako je za ekipu iz Humske prvenstvo odavno završeno, mnogo je interesantnije bilo čuti kako gospodin Reber objašnjava tuču Danka Lazovića i Niše Saveljića, na šta je on samo rekao da „njih dvojica imaju pauzu i da će biti kažnjeni“.


Nije jasno zbog čega se kažnjavaju kad su u sredu svi u Partizanu, s portparolom Vjetrovićem na čelu, pričali da „sukoba nije bilo i da se takve stvari dešavaju svaki dan“. Isti dan to smo hteli da pitamo gospodina Rebera, ali je on preko trenera golmana Radeta Zalada poručio da ima hitan sastanak s Nenadom Bjekovićem, što, naravno, nije bila istina, jer sportski direktor ekipe iz Humske nije ni bio u Beogradu.


K.Radulović


 

Tagovi

Povezani tekstovi