Redakcija Zoomer traži videografe

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Redakcija omladinskog internet portala www.zoomer.rs raspisuje konkurs za mlade snimatelje/ke, montažere/ke I videografe/kin

Ukoliko razumeš video format danas, voliš da se igraš u različitim programima i mobilnim aplikacijama, ukoliko umeš da radiš u jednom ili više programa za montažu, poznaješ osnove rada u video i audio produkciji, umeš da koristiš kameru i opremu za snimanje zvuka i želiš da učiš i usavršavaš se u ovim oblastima, ovo je konkurs na koji treba da se prijaviš.

 

Prethodno profesionalno iskustvo nije neophodno.

 

Prednost imaju studenti kamere, montaže, FTV produkcije, fotografije, dizajna, ili tehničkih fakulteta.

 

Šta ti je potrebno za prijavljivanje?

 

  • CV koji sadrži informacije o vama, ali sa posebnim akcentom na kompjuterske programe u kojima znaš da radiš, kao i mobilne aplikacije koje znaš da koristiš. Oceni svoje veštine za svaki program i aplikaciju (pri čemu je 2 – dovoljno, a 5 – odlično)
  • Motivaciono pismo u kom su navedena tvoja očekivanja od rada u ZOOMER-a kao i razlozi zašto želiš da budeš deo naše ekipe.

 

Ukoliko prođeš u drugi krug, očekuje te razgovor sa ekipom ZOOMER-a i praktičan zadatak koji treba da završiš samostalno, uz pomoć naše tehnike.

 

CV i motivaciono pismo, šalju se na adresu: [email protected]  

 

Šta nudimo?

 

Odabranim kandidatima/kinjama tromesečni, plaćeni probni rad u našoj redakciji, uz mogućnost da nakon ovog perioda budeš zaposlen/a za stalno.

 

Takođe, nudimo priliku da radiš s mladim ljudima, na zanimljivim temama i formatima, koje objavljujemo na našem portalu. Nudimo ti da učiš od profesionalaca i da se oprobaš u radu na različitim zadacima, kako bi odabrao/la ono što ti najviše leži.

 

Rok za prijavljivanje

 

10. jun 2021. do ponoći

Tagovi

Povezani tekstovi