REM prihvatio deo zahteva Maje Pavlović, ali to ne znači kraj štrajka glađu

Kako je Maja Pavlović rekla za N1, posle razgovora sa Oliverom Zekić, Kanalu 9 bi do ponedeljka trebalo da bude odblokiran račun, biće vraćen na IPTV mrežu Telekoma, a biće podnet i zahtev za zastoj sudskog procesa protiv kog protestuje, do rešenja Ustavnog suda.

To, međutim, ne znači da će vlasnica Kanala 9 prekinuti štrajk glađu. Kako je rekla, videće kako će se stvari odvijati u ponedeljak i potom će doneti odluku o eventualnom prekidu štrajka. Olivera Zekić razgovarala je sa Majom Pavlović u trenutku kada je nedaleko od zgrade REM-a, počeo protest „Jedan od pet miliona“ na kojem je vlasnica Kanala 9 trebalo da bude jedan od govornika.

Maja Pavlović je, međutim, uoči protesta objasnila da ne može da se obrati okupljenim građanima, jer nema snage da govori. Glumac i funkcioner DS-a Branislav Lečić je, govoreći na protestu, pružio podršku Maji Pavlović, istovremeno kritikujući vlast u Srbiji jer je sastanak sa vlasnicom Kanala 9 koja već 20 dana štrajkuje glađu, zakazala tek za utorak. N1

Tagovi

Povezani tekstovi