Sajt RTS-a najbolji u kategoriji Vesti i mediji po izboru časopisa PC Press

U obrazloženju odluke navodi se da je Javni servis nastavio da unapređuje svoje digitalno prisustvo, pa je tako „puno urađeno na njihovom sajtu i pratećim servisima“.

„Bez obzira na to da li vam je samo potrebno da vidite raspored emisija koje će se emitovati na televiziji, želite da pročitate vesti ili da pogledate neku od emisija na izvanrednom RTS Planeta servisu, do željene usluge ili sadržaja ćete doći brzo i efikasno. Bogatstvo informacija prati i njihova aktuelnost. RTS je danas član Evropske radiodifuzne unije, koja okuplja 74 TV i radio stanice iz 56 evropskih država“, stoji u obrazloženju odluke na sajtu časopisa PC Press.

Među pet najboljih sajtova u toj kategoriji nalaze se i sajtovi agrotv.netbiznis.telegraf.rsn1info.com i nin.co.rs.

Pobednik u kategoriji Sport i (avan)turizam je sajt nptara.rs, a u kategoriji eMarket planetasport.rs.

Najbolji sajt u kategoriji Obrazovanje i kultura je istorijskizabavnik.rs.

Portal zelenaucionica.com odneo je pobedu u kategoriji Dom i zabava, dok je sajt polovniautomobili.com proglašen najboljim sajtom u kategoriji Poslovni i društveni servisi. 

Ovo je peti put da je sajt RTS-a proglašen za najbolji srpski sajt u kategoriji Vesti i informacije. Prethodno je titulu najboljeg poneo 2009, 2010, 2012. i 2016. godine. 

U stručnom žiriju bili su Uroš Bogdanović, generalni direktor „KrAn studija“, Anđelka Ducić, generalna direktorka kompanije „Symbiotica“, Mićko Ljubičić, generalni direktor „Tima talenata“ i Bora Miljanović, generalni direktor kompanije „Represent Communications“.

Ostale sajtove koji su se našli u Top 50 po izboru PC Press-a pogledajte na sledećem linku.  

Tagovi

Povezani tekstovi