Seminar Saveta Evrope i apliciranje za male grantove

horizontal facility

Savet Evrope poziva zainteresovane novinare i novinarke da se prijave na seminar o etičkom izveštavanju o trgovini ljudima zasnovanom na činjenicama i da iskoriste kasniju mogucnost apliciranja za male grantove.

U okviru EU/CoE programa Horizontal Facility za Zapadni Balkan i Tursku 2019-2022 i projekta „Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Srbiji“, Savet Evrope organizuje seminar za predstavnike medija i novinare/ke o etičkom izveštavanju o trgovini ljudima zasnovanom na činjenicama 31. marta 2022. godine u Beogradu u hotelu Zira, sa početkom u 10 časova.

 

Nakon seminara, Savet Evrope će raspisati poziv za podnošenje predloga projekata za dodelu malih grantova koji imaju za cilj podršku istraživačkom novinarstvu za pričanje priča o trgovini ljudima u štampanim i/ili elektronskim medijima.

 

Troškove seminara (ručka, kafe), kao i prevoza i noćenja za učesnike koji su udaljeni više od 40km od Beograda će snositi Savet Evrope.

 

Zainteresovani novinari/ke mogu da se prijave do kraja nedelje, odnosno 18. marta 2022. godine na mirjana.majstorovic@coe.int i senaj.maksut@coe.int (može se prijaviti do dvoje novinara po medijskoj kući).

Agendu događaja možete videti u prilogu Agenda 31. mart 2022.

 

Tagovi

Povezani tekstovi