Skup o primeni interneta 9. maja u Beogradu

internet-ilustracija

[box align=’box-left’ id=’7358′]

Konferencija je namenjena predstavnicima privrede turističko-ugostiteljskog sektora i studentima turizma, marketinga i sličnih usmerenja, a skup će predavanjem otvoriti Đanluka Laterca (Gianluca Laterza), regionalni direktor Tripadvajzora (TripAdvisor) za Italiju, Tursku, Grčku, Istočnu Evropu, Kipar i Maltu.

Ove godine učesnike očekuje najmanje devet korisnih predavanja i dve panel diskusije, najavili su organizatori.

Cilj e-Turizam konferencije je da postane zamajac u novom talasu razmišljanja, gde će se akcenat znatno više stavljati na primeni IKT u turističkom poslovanju, te da ubuduće postane oslonac razmene vodećih i savremenih znanja iz te oblasti.

Partner prošlogodišnje konferencije bila je Privredna komora Srbije, a ocene učesnika su bile izuzetno pozitivne sa generalnim utiskom da je konferencija donela nova znanja i novu energiju u domaći turistički sektor.

Konferencija ukazuje na izuzetno veliki potencijal primene interneta i savremenih tehnologija u turizmu i, deljenjem savremenih znanja na konkretnim primerima dobre prakse upoznaje turističku privredu sa svim mogućnostima koje nove tehnologije donose, kao i sa načinom njihove uspešne primene u turističkoj delatnosti.

Na skupu će govoriti predavači iz prakse i sa velikim iskustvom u primeni informacionih tehnologija u turizmu koji će pokazati kako se internet može iskoristiti u promociji ugostiteljskih objekata, ali i čitave destinacije.

Informacije o konferenciji nalaze se na veb-adresi www.e-turizam.org.

Tagovi

Povezani tekstovi