Slavko Beleslin novi direktor informativnog programa Una TV

UNA TV

Poznati voditelj i novinar Slavko Beleslin novi je direktor informativnog programa za Srbiju Una TV, saopštila je danas ova regionalna televizija.

„Slavko će se tako pridružiti poznatim novinarskim imenima – Josipu Šariću, direktoru informativnog programa Une u Hrvatskoj i Dubravki Gajić, direktorki informativnog programa Une u Bosni i Hercegovini. Zajedničkim snagama, oni će razvijati i jačati tim pred kojim se nalaze ambiciozni planovi koji uključuju realizaciju velikih i zahtevnih projekata u ovom segmentu“, objavljeno je sajtu televizije.

 

Beleslin je tokom prošle godine bio voditelj emisije Studio na RTS. Karijeru je započeo na Trećem kanalu, a nastavio na BK televiziji, TV Pink, TV Nova, B92, O2, Prva tv, kao i u Adrenalin produkciji.

 

„Profesionalizam i najviši standardi se na Una televiziji jednostavno podrazumevaju, pa celom timu ostaje samo da do maksimuma oslobodi svoju kreativnost u službi gledalaca. Želim da budem tu kada se to desi i zato s radošću ulazim u tim Una TV“, izjavio je Beleslin.

 

Pompezno najavljena kao novi regionalni multimedijski projekat, Una TV je s emitovanjem programa iz tri tv centra krenula krajem prošle godine. Do marta 2022. na poziciji direktora informativnog programa za Srbiju bio je Zoran Kusovac koji je podneo ostavku na to mesto nakon što se iz većinskog vlasništva u televiziji povukla nemačka firma Foundcenter Investment Dejana Jocića, inače pokretača tog medijskog projekta.

 

Tagovi

Povezani tekstovi