"Slučaj službenika Aleksandra Tijanića" ponovo u prodaji

Reč je, inače, o izjavama, delovima intervjua i napisa koje je od početka svoje novinarske karijere objavio Aleksandar Tijanić, aktuelni direktor Radio – televizije Srbije.
Jukom je na kraju prvog izdanja knjige nabrojao više razloga zbog kojih Tijanić nije zakonito na mestu prvog čoveka državne TV kuće, među kojima su nelegalni izbor, širenje govora mržnje, seksizam i slično.


– Ova publikacija je prvo izdanje iz edicije „Protiv zaborava“, a u pripremi je i druga sveska edicije koja će imati istovetni cilj – da se ne zaboravi šta su i na koji način pojedini ljudi, sada na javnim funkcijama, govorili i radili u periodu vlasti Slobodana Miloševića, kao i povodom događaja koji se povezuju sa kriminalnim nasleđem prethodnog režima – navodi se u saopštenju Jukoma.


Knjiga „Slučaj službenika Aleksandra Tijanića“ prodaje se od danas kod kolportera i u knjižarama u Beogradu i većim gradovima Srbije. Prvo izdanje izazvalo je veliko interesovanje javnosti, polemične reakcije i komentare Aleksandra Tijanića i brojnih javnih ličnosti.


R. D.

Tagovi

Povezani tekstovi