Specijalci u „Kuriru“

Iscenirano hapšenje Antonija Kovačevića, glavnog i odgovornog urednika „Kurira“, i Isidore Bjelice, spisateljke i kolumniste ovog dnevnog lista, privuklo je u Vlajkovićevu ulicu brojne novinare i fotoreportere, koji nisu znali da je reč o snimanju rialiti šoua TV „Pink“.


Iz tri džipa izašlo je nekoliko mušakaraca obučenih u crno i sa fantomakama na glavama utrčalo u zgradu u kojoj je redakcija „Kurira“. Predstavivši se kao pripadnici specijalnih policijskih snaga stavili su svojim „žrtvama“ ruke na leđa, vezali ih lisicama i potom ih odveli i smestili u džipove. Običnimprolaznicima prizor je bio još verodostojniji, jer je i saobraćajac na motoru, za vreme navodnog hapšenja, obezbeđivao da saobraćaj u okolni ne bude zaustavljen.


Dok je Antonije Kovačević ljutito slušao naredbe maskiranih „policajaca“, a Isidora Bjelica pokušavala da telefonira deo redakcije „Kurira“ nije čak ni primetio da se nešto neobično dešava. Navikli da različiti predstavnici finansijskih institucija i policije učestalo dolaze i proveravaju rad Radisava Rodića, vlasnika „Kurira“ i „Glasa juavnosti“, mnogi novinari i fotoreporteri nisu ni reagovali na neobičnu situaciju.


S druge strane, Radisav Rodić, kako nam je rekao, nije ni znao da se nešto neobično dešava u njegovoj firmi, dok se njegov sin Vukadin smešio.


N.R.

Tagovi

Povezani tekstovi