Stojović revoltiran navodima MUP-a

„Neko pokušava da predstavi situaciju, kao, otprilike, desio se pad, a ne pokušaj ubistva. Jer, ako nekog pronađete u stanu isprebijanog, pa još sami zaključite da takve povrede nisu mogle nastati pri padu, onda se, valjda, podrazumeva da sami reagujete“, izjavio je on. Mladen Stojović, koji je za emisiju Insajder B92 govorio o fudbalskoj mafiji, napadnut je u petak u Baru.


On je revoltiran jučerašnjim saopštenjem Uprave policije, koje je napisano na osnovu lekarskih izveštaja iz Bara i policijskog zapisnika.


U saopštenju Uprave policije navodi se da je Stojović u razgovoru sa lekarima barske Hitne pomoći izjavio da je bio sam u stanu i da je, najverovatnije, pao i tako zadobio povrede i izgubio svest.


I dalje je misterija šta se u petak, u periodu od 22.10 do 23.30, dogodilo u Stojovićevom porodičnom stanu u centru Bara.


Još se ne zna kako su mu polomljeni i donja i gornja vilica, zub, i kako su nastale brojne druge povrede po glavi i telu, jer se Stojović gotovo ničega ne seća.


„Sve što sam znao rekao sam inspektorima i ponovio to nekoliko puta. Tražio sam od njih da me stave i na detektor laži, ukoliko misle da nešto, iz ko zna kojeg razloga, ne želim da ispričam“, kaže Stojović.


On dodaje da pokušava da se priseti šta se dogodilo.


„Prva jasnija slika koje se sećam od te noći je neuropsihijatar koji me je dva sata nakon ponoći pregledao u barskoj bolnici“, kazao je Stojović.

Tagovi

Povezani tekstovi