Tri četvrtine čitalaca ne podržava ukidanje komentara na sajtu Danasa

U cilju istraživanja i interakcije sa publikom upitali smo građane da li bi podržali ukidanje komentara na sajtu Danasa.

Najveći broj građana, tačnije 76 odsto njih ne bi podržao ovako nešto, dok bi 24 odsto podržalo ukidanje komentara, pokazali su rezultati ankete na našem sajtu, gde je bilo 4.173 glasa.

Na Fejsbuk anketi glasalo je 3.500 građana, a rezultat je bio sličan. Naime, 82 odsto građana na ovoj anketi nije podržalo ukidanje komentara na sajtu Dansa, dok je 18 odsto njih podržalo ovakvu ideju.

Malo veći broj građana bio je za ukidanje komentara na Tviter anketi, tačnije 31 odsto, dok je 69 i ovde bilo protiv njihovog ukidanja, od ukupno 303 glasa. 

Ova ideja nije podržana ni na Instagramu gde je 84 odsto građana bio protiv nje, dok je 16 odsto podržao ukidanje komentara na sajtu Danasa.

Građani su nam ostavili i zanimljive komentare na ovu temu.

„Ja bih uveo da se to zakonom reguliše, da postoje komentari na svim portalima, ali da uslov bude posedovanje akaunta koji se pravi registrovanjem uz ličnu kartu, pod punim imenom i prezimenom, i da se svaki komentar automatski objavljuje, bez prava moderatora da uklanjaju ili edituju komentar. Svako bi stajao iza onog što napiše“, ističe jedan građanin na Fejsbuku.

Tagovi

Povezani tekstovi