Uhapšen Plavljanin zbog napada na novinarku Vijesti

vijesti

Palavrtić je juče nakon suđenja u Višem sudu u Bijelom Polju verbalno napao novinarku i krenuo ka njoj

Elvis Palavrtić iz Plava uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda na štetu novinarke Vijesti Jadranke Ćetković, saznaju Vijesti.

 

On je juče nakon suđenja u Višem sudu u Bijelom Polju verbalno napao novinarku i krenuo ka njoj.

 

Iz Uprave policije (UP) je zvanično saopšteno da je „uhapšena osoba koja je napala novinarku Nezavisnog dnevnika Vijesti u Bijelom Polju“.

 

„Policiji je juče u Bijelom Polju prijavljeno od strane novinarke Nezavisnog dnevnika Vijesti Jadranke Ćetković da ju je E.P. (35) ispred Višeg suda u Bijelom Polju verbalno napao i uputio uvrjedljive riječi. Pripadnici policije su prikupili obavještenja od pomenute novinarke, te o događaju upoznali nadležnog tužioca“, ističe se u saopštenju.

 

Iz UP su dodali da je „preduzimajući dalje mjere i radnje u saradnji sa policijskim službenicima iz Plava, od E.P. takođe prikupljeno obavještenje na zapisnik u odnosu na sadržaj prijave i okolnosti događaja“.

 

„Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda, E.P. je lišen slobode po nalogu postupajućeg tužioca i on će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost“, kazali su iz UP.

 

Tagovi

Povezani tekstovi