Uredniku Telepromptera prete slikom ubijenog čoveka!

pretnja-yakoci

[box align=’box-center’ id=’7642′]

Dobijali smo razne pretnje, ali se ovako nešto, do sada, nije dogodilo! –

Naime, na privatni Fejsbuk nalog urednika portala Teleprompter.rs, Danila Redžepovića, 21. maja u 23:58 časova stigla je fotografija glave mrtvaca.

Na fotografiji se nalazi glava muške osobe sa razarajućom prostrelnom ranom na desnoj strani lica.

Kakve veze ima Nišlija koji se razneo bombom i Teleprompter.rs?

Redakciji Teleprompter.rs 20. maja oko 16:50 časova stilga je poruka od anonimnog izvora koji se predstavio kao “potpukovnik u penziji” i pozvao nas da istražimo vezu između Borislava Stefanovića (DS), Aleksandra Senića (SDS) i izvesnog lica pod inicijalima “N.D.”. Izvor nam je poslao nekoliko veoma važnih informacija i desetak preciznih pitanja koja bi trebalo da postavimo Stefanoviću i Seniću.

Naš izvor nam je prosledio pitanja za Aleksandra Senića koja se odnose na njegovu saradnju sa izvesnim N.D. prilikom formiranja Tadićeve Nove demokratske stranke. Izvor nas je obavestio da je lice N.D, koje posluje iz senke, pomagalo Tadiću, finansijski i logistički, na formiranju odbora njegove Nove demokratske stranke nakon napuštanja DS-a.

Prema tvrdnjama našeg izvora, Borislav Stefanović sarađuje sa tim istim lice N.D. na formiranju svoje nove levičarske stranke i to po istom ključu.

Izvor je nekoliko puta u prepiskama sa urednikom napomenuo da strahuje za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice jer nam je poslao ogromnu količinu poverljivih informacija koje su navodno prikupljene operativnim radom bezbednosnih službi.

Poslednji put kada smo bili u kontaktu sa izvorom bilo je to 21. maja u 23:09 časova. Urednik je odgovorio na poruku tačno u 23:58 časova. Koincidenteno, tačno u 23:58 iste večeri uredniku je stigla zastrašujuća fotografija mrtvog čovek, a dan kasnije i link do vesti da je jedan čovek iz Niša izvršio samoubistvo raznevši se ručnom bombom.

Posle toga, izvor je prestao da nam se javlja!

Na osnovu jasnih pretećih poruka koje smo dobijali, nagoveštava nam se da je izvor koji nam je dostavio gomilu poverljivih podataka zapravo ubijen, a njegovo samoubistvo iscenirano.

Kada smo uporedili informacije koje su objavljene u mediji i informacije koja nam je prosledio izvor, dolazimo do zaključka da se sasvim sigurno radi o izvoru koji nam je te iste večeri rekao da planira da nam poštom pošalje sva dokumenta, fotografije, transkripte razgovora, DVD-e, fotografije presretanih imejlova, itd.

Šta su mediji pisali, a šta je nama izvor govorio?

Mediji su inicijalno objavili informaciju da je ubijen Srđan J, preduzetnik iz Niša. On je, prema navodimo medija, izvršio samoubistvo tako što je legao na ručnu bombu i aktivirao je. Navodno samoubistvo se dogodilo oko 02:40 posle ponoći 22. maja u ulici Patrisa Lumumbe u luksuznom naselju Duvanište.

Iz izveštaja lokalnih niških novina, “Narodne novine”, saznajemo da je reč o Srđanu Jankoviću. Izvor blizak istrazi rekao je za “Narodna novine” da je “(Srđan Janković) u četvrtak bio u bolnici zbog zdravstvenih problema”.

Ispod zastrašujuće fotografije ispisan je sledećei tekst:

“ZAKOČI. TAJ KOJI LAZE SHVATICE DA NIJE LEPO LAGATI I OD SUTRA VISE NECE LAGATI. ZABORAVI SVE I NASTAVI DALJE SVOJIM POSLOM.”

Ova monstruozna fotografija nije stigla slučajno. Naime, urednik Telepromptera već danima radi na istraživanju jedne grupe ljudi iz političkog podzemlja, a cilj je bio da se stopira tekst koji će, po svemu sudeći, izazvati velike nemire u državnim organima i na političkoj sceni.

Ko se nalazi na monstruoznoj fotografiji?

[box align=’box-center’ id=’7643′]

Fotografija mrtvaca stigla je na privatni Fejsbuk nalog urednika Telepromptera 21. maja tačno u 23:58 časova sa Fejsbuk profila pod imenom “Nemanja Savich”. Sledećeg dana, 22. maja, tačno u 11:57 pre podne, uredniku Telepromptera stigla je još jedna poruka od iste osobe. Ovoga puta, bio je to link do vesti na sajtu “B92″ pod naslovom: “Nišlija se razneo bombom na ulici”.

Uredniku je uz taj link stigla još jedna preteća poruka:

“ZAKOCI. I DA HOCES VISE NEMAS GDE DA JURIS. OSTAVI SE LAZOVA I NASTAVI DA RADIS SVOJ POSAO.”

Tagovi

Povezani tekstovi