Uskoro i kod nas-nova vojvođanska televizija

-Imamo najveći studio u Vojvodini, sa najsavremenijom opremom-priča nam direktor i glavni i odgovorni urednik “Super TV” Velimir Konsatadinov. Od nove godine krenuli smo sa novim programskom šemom, zanimljivog sadržaja. Jutarnji program razlikuje se od ostalih, jer je dvojezičan, na srpskom i mađarskom. Okosnicu programa čine autorske, informativne i zabavne emisije. Većina kapitala ove televizije je privatna, pripada “Vino produkt Čoki”, a…konkurencija?


– Nema je – kaže Konstadinov. TV Novi Sad ima sasvim drugačiju uređivačku politiku. i programi su nam različiti. Za sada se vidimo u celoj Vojvodini, a čuli smo da nas vide i u Šapcu. Uskoro ćemo, kroz kablovski sistem, stići i u Beograd. To je naš plan. Da su špice ove TV vizuelno i grafički veoma lepe, dokazuje i priznanje koje su dobili za njih. A šta je to što oni nude geldaocima?


-Šema je veoma čvrsta. Imamo sopstvenu produkciju i autorske emisije, koje vode Milorad Crnjanin, Miloš Rajković, Jelena Tinska, Tatjana Pavićević, Žika Savin, moja malenkost….a koje se bave raznim zanimljivim događajima i različitim fenomenima. Postoje emisije u kojima su “glavni spor i muzika”. Imamo kratke forme. One se emituju tri puta dnevno. Od septembra počinjemo da emitujemo ekskluzivne filmove i serije. Kada to kažem, mislim da ćemo biti prvi u Srbiji-jasn je prvi čovek “Super” televizije.

K. Joković

Tagovi

Povezani tekstovi