Vulin: Da nismo prikazali fotografije, Belivuk bi bio svetac

Foto: YT Printscreen
Foto: YT Printscreen

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je bilo dobro što su fotografije dela kriminalne grupe Veljka Belivuka bile prikazane na televiziji, jer bi građani Srbije u suprotnom mislili da je Belivuk „svetac“, te bi demonstrirali da se on oslobodi.

„Da Srbija nije videla svojim očima ovo što smo joj pokazali, sa ovakvim medijima, sa ovakvom opozicijom, on bi bio svetac. Mi bismo imali demonstracije pred Specijalnim sudom da se pusti taj dobri čovek, jer je to politički obračun vlasti sa navijačima Partizana“, ocenio je on za TV Pink.

 

Vulin je istakao da je Srbija posle hapšenja te kriminalne grupe „bolje mesto za život“ i da su za to zaslužni MUP, BIA i Tužilaštvo za organizovani kriminal.

 

„Srbija je bezbednije mesto, Srbija nema klanicu, Srbija je mesto u kome možete dete da pustite uveče da ode sa društvom i da se vrati, to vredi“, zaključio je ministar.

 

Vulin je prošle nedelje na TV Pink objavio delimično cenzurisane fotografije obezglavljenih tela, koje su nađene na mobilnim telefonima članova kriminalne grupe Veljka Belivuka, a da su svi zločini počinjeni u kući u Ritopeku.

Tagovi

Povezani tekstovi