Western Balkans Media for Change: Poziv za prijave

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

S ciljem da podrži kvalitetnu, angažovanu i inovativnu produkciju sadržaja, lokalnu i regionalnu saradnju, profesionalni razvoj, stažiranje, umrežavanje, mobilnost i validaciju poslovnih ideja, projekat Western Balkans Media for Change nudi priliku za dodelu grantova.

 

Ko može da se prijavi:

 

  • Organizacije – medijske kuće, tradicionalni i onlajn mediji, grupe/timovi novinara/ki sa statusom pravnog lica (npr. udruženja, formalno uspostavljene mreže, itd.) i nevladine medijske organizacije u zemljama Zapadnog Balkana.
  • Pojedinci – medijski profesionalci/ke, mladi novinari/ke, studenti/kinje i kreatori/ke medijskih sadržaja
  • Inicijative – mreže, grupe, aktuelne ili planirane inicijative koje imaju za cilj jačanje uloge žena i mladih u medijskom sektoru, promovisanje kvalitetnog novinarstva, regionalne inicijative, itd.

 

Rok za podnošenje prijava je 1. avgust 2024. godine u 24.00.

 

Za detaljne informacije, kriterijume podobnosti i smernice, Western Balkans Media for Change poziva sve zainteresovane da preuzmu dokumente priložene na ovom linku. Molimo vas da pratite uputstva u svakom dokumentu o tome kako da podnesete svoju prijavu (ili prijave) i ograničenja u pogledu ispunjavanja kriterijuma za prijavu.

 

Kontakt adresa za upite u vezi sa ovim pozivom: [email protected]

 

Upite možete poslati do 29. jula 2024.

 

Izvor: British Council

Tagovi

Povezani tekstovi