Miro, mesto ti je pored mene

Beograd– Aleksanadar Tijanić je dolaskom na čelo dražavne televizije otvorio sezonu medijskih transfera. Direktor RTS nije planirao da u tim kombinacijama ostane bez svoje miljenice Branke Nevistić, ali posle tihe patnje od nekoliko meseci utehu pronašao u veštini Mirjane Bobić Mojsilović. Emisija “Ovo vas još nisam pitala” koju je do skoro prikazivala televizija B-92 prelazi na RTS. Mirjana je prekinula ugovor sa televizijom B-92 i u pregovorima je sa RTS-om.


– Mirjana priprema emisiju i kada bude završila projekat, negde posle Nove godine, sešćemo da se dogovorimo o detaljima. Apsolutno je izvesno da će doći do razgovora, samo je pitanje kada će Mirjana imati vremena, jer se trenutno bavi pisanjem nove drame – kaže Tijanić. Mirjana Bobić Mojsilović potvrdila je da planira preseljenje. – Posle Nove godine Tijanić i ja ćemo se naći i dogovoriti se o mojom emisiji – kaže Mirjana Bobić Mojsilović. Veran Matić bi po svemu sudeći u ovom prelaznom roku mogao da ostane i bez Olje Bećković, voditeljke emisije „Utisak nedelje’’. Pouzdani izvori odmah su potvrdili obaveštenost na delu istakavši da su Tijanić i Bećkovićeva dosad nekoliko puta bili zajedno na večeri.


– Mislim da je Olji mesto na RTS. O njenom prelasku nismo pregovarali. Senzacionalnih transfera biće i ubuduće – odgovorio je nedavno Tijanić znatiželjnim novinarima. Zaslugom Tijanića, RTS je od B92 već preoteo Maju Uzelac, autorku „Kulturnog nokauta’’. Da podsetimo, na nacionalnu televiziju su odmah nakon što je Tijanić postavljen za direktora prešle Nataša Lekić, Branka Nevistić i Nataša Miljković sa BK televizije, a nešto kasnije sa B92 su se na RTS „preselili“ Maja Uzelac, Robert Nemeček i Srđan Predojević.

Tagovi

Povezani tekstovi