Prijavite se za N1 novinarsku radionicu

Foto: N1

Nakon prošlogodišnje pauze, N1 ponovo otvara vrata mladim ljudima željnim učenja i ovladavanja veštinama modernog novinarstva.

Ukoliko ste student završnih godina novinarstva ili drugih srodnih nauka i želite naučiti osnove novinarskog posla prijavite se za N1 letnju praksu.

 

Konkurs je otvoren do 24. juna.

 

Projekat je osmišljen kako bismo mladim i ambicioznim ljudima, koji vole novinarstvo, dali mogućnost da nauče osnove rada na televiziji i digitalnim platformama.

 

Kao društveno odgovoran medij, N1 sa sedištem u Luksemburgu i produkcionim centrima u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, daje priliku polaznicima radionice da uz vrhunske TV profesionalce steknu osnovna znanja iz oblasti televizijskog i online novinarstva.

 

Kome je namenjena?

 

Pozivamo studente završnih godina društvenih fakulteta kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu, da se prijave za učešće u Letnjoj novinarskoj radionici.

 

Cilj radionice

 

Cilj je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji i novim medijima, da im putem predavanja i praktičnog rada približe novinarski i redakcijski posao, upoznaju ih sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako da usavrše svoj talenat za pisanje i izražavanje.

 

Trajanje radionice

 

Radionica će trajati šest nedelja, od 5. jula do 13. augusta 2021, u N1 centru Beograd. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televiziji.

 

Prijave

 

Ukoliko ste zainteresirani da učite od najboljih, da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci:

 

Prijave poslati na e-mail adresu radionica@n1info.com (Subject: BEOGRAD), najkasnije do 24. juna 2021. godine. Prijave koje ne sadrže navedeni „subject“ neće biti razmatrane.

 

Preuzmite formular:

 

Novinarska skola formular SRB 2021

Tagovi

Povezani tekstovi