Televizija N1 predala dokumentaciju za nacionalnu dozvolu

n1-logo-live-tv-178584-725x408-1

Televizija N1 predala je Regulatornom telu za elektronske medije (REM) neophodnu dokumentaciju za podnošenje prijave na konkursu za dodelu nacionalne dozvole za emitovanje programa.

Kao informativni prekogranični kablovski kanal, N1 postoji od 2014. godine i u srpskoj javnosti se profilisao kao televizija kojoj veruju, kao profesionalan, nezavisan i objektivan medij. To dokazuju i merenja gledanosti TVBeat-a, prema kojima je N1 u mreži u kojoj se emituje, u poslednje dve godine stalno među pet najgledanijih kanala, gledaniji i od pojedinih trenutnih televizija sa nacionalnom frekvencijom.

 

Proteklih par meseci smo, zajedno sa domaćim i stranim ekspertima, radili na razvoju elaborata kako bismo mogli da garantujemo da ćemo programskom šemom biti u mogućnosti da gledaocima na nacionalnom nivou ponudimo pravovremene, objektivne i nezavisne informacije, uz dodatno obogaćivanje programske šeme kvalitetnim i raznovrsnim programom.

 

Emisije koje su do sada privlačile veliku pažnju gledalaca i na profesionalan, etičan i zanimljiv način tretirale najaktuelnije teme političkog, privrednog, kulturnog života su temelj budućnosti N1.

 

Pored toga, predvideli smo desetine novih emisija iz različitih oblasti, informative u užem i širem smislu, dokumentaristike, obrazovanja, kulture, sadržaja namenjenih deci i mladima i nedovoljno vidljivim manjinskim grupama.

 

Vrednost zalaganja tima televizijskih profesionalaca N1 prepoznale su i brojne domaće i međunarodne organizacije, a za ovih osam godina novinari i televizija N1 dobili su više od 40 nagrada.

 

Ubeđeni smo da N1 ispunjava sve tehničke, organizacione i programske uslove za dobijanje nacionalne dozvole, te da će svim gledaocima u Srbiji ponuditi sadržaje kakve zaslužuju, a naročito nepristrasno i objektivno izveštavanje.

 

U slučaju dobijanja dozvole, N1 planira dodatne višemilionske investicije u kvalitet i raznovrsnost programa i dalje osnaživanje naših kapaciteta.

 

Tagovi

Povezani tekstovi