Željko Mitrović odgovorio zašto su ugasili bubicu Kikinoj majci u programu

Foto: Printscreen/TV Pink
Foto: Printscreen/TV Pink

Nataša Đukić, majka preminule jutjuberke Kristine Kike Đukić, bila je gošća jutarnjeg programa na televiziji Pink sa voditeljkom Jovanom Jeremić. Sve je bilo u redu dok Nataša Đukić nije spomenula predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

U jednom trenutku programa, Nataša Đukić je krenula da kritikuje Tužilaštvo, ali i predsednika Srbije, a odmah joj je isključena bubica. Željko Mitrović odgovorio je na pitanje – zašto?

 

„Na odmoru sam, tako da ne znam detalje, ali svakako, ako nije tehnička greška, onda je to bezveze, nedopustivo i kontraproduktivno! Pozabaviću se time kada se vratim u Beograd“, rekao je Mitrović za emisiju „Među nama“ na TV Nova S.

 

U ekskluzivnom razgovoru za Nova.rs Nataša Đukić je rekla da je besna i ogorčena na Srpsku naprednu stranku, iako je bila član iste.

 

„Znači kada je Kika u pitanju ne bih mešala politiku, ali sam htela da kažem, a očigledno je viđeno da nisu hteli da me čuju, da sam ja od 2008. godine, od aprila, pre nego što se konstitutisala SNS, bila njihov član tada. Ne postoji štand niti otvaranje gde je bio Vučić da ja nisam bila. Bila sam čak i u biračkim odborima. Šta se desilo?  Kada mi se ovo desilo niko iz stranke, evo prošlo je osam meseci, nije našao za shodno čak ni da mi izjavi saučešće, a kamoli da me pita da li mi nešto treba“, rekla je ona za Nova.rs.

 

„Da li je moguće da neko ko je predsednik najveće stranke dozvoljava da se ne vodi računa u mesnim odborima o njihovim članovima?“, pita Đukić.

 

„Nisam ni u malom mozgu imala bilo kakvu političku poleđinu, samo sam besna i ogorčena“, rekla je ona za Nova.rs.

 

Osam meseci nakon smrti njene ćerke Kike, Natašu muče brojna pitanja.

 

„Jedino pitanje na koje nemam odgovor je – kako ste? Ne spavam osam meseci, zadremam, a mozak mi radi million na sat, imam 1000000 rekonstrukcija događaja, lažova, sve ovo što se dešava. Ne daj bože nikome, ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela. Ne znam kako sam. Iz dana u dan je sve teže. Obično ljudi kažu imam još dve ćerke, ali ja ih odmah prekinem,  nemojte da mešati babe i žabe, mogu da imam još desetoro dece, to je gubitak koji ne može ničim da se nadomesti u životu, a pogotovo što sam s njom imala baš izuzetno blizak odnos. Nikakvih tajni nije bilo“, rekla je ona za Nova.rs.

 

Tagovi

Povezani tekstovi